Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V)
Volledig scherm
PREMIUM
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) © VTM

Hoe minister Verlinden de drugsoorlog wil aanpakken

PolitiekDe schietincidenten in Antwerpen doen de druk op de politiek toenemen. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) deed vandaag bij VTM NIEUWS haar beleid uit de doeken. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) reageert afwachtend. Worden de goede intenties ook op het terrein zichtbaar?

27 reacties

  • Bob VERSCHUEREN

    2 jaar geleden
    Men ging ook de grote drugsbaronnen aanpakken die in Dubai zitten via een uitleveringsverdrag. Hoeveel er daarvan al zijn opgepakt en uitgeleverd kan je welgeteld op NUL vingers tellen. Het drugskrapuul dat hier ondertussen met bosjes wordt opgepakt moeten uiteraard wel alle rechten en voordelen (en via gewiekste raadsheren profiteren van 'procedurefouten') krijgen. Wanneer er dan uiteindelijk hier en daar een straf volgt is deze echt een lachtertje recht in ons gezicht.
  • Frank Van der Steen

    2 jaar geleden
    Er worden miljarden aan drugsgelden in beslag genomen, hiermee kan men toch perfect alle operaties tegen de drug handel financieren. Of gaat zoiets weer niet. In beslag genomen jachten van Russen verkopen om oorlog in Oekraïne te financieren gaat toch ook.
  • Paul Van Hees

    2 jaar geleden
    is deze regering bereid in eigen rangen te kijken en straffen en maatregelen ook effectief uit te voeren? op de Filippijnen werkte dit systeem uitstekend onder president Duterte, vinden veroordelen opruimen, welke rang of stand je ook had speelde geen enkele rol, geen enkele mogelijkheid meer voor verslaafden of dealers om in de ambtenarij te werken, dit systeem werkt maar durft deze regering dit ook uitvoeren zoals het hoort? ik ben bang van niet want zoals gewoonlijk ons kent ons
  • ludo sprangers

    2 jaar geleden
    Minister Verlinden bekijkt alles door een roze bril! Ik denk dat ze zelf niet meer weet wat ze allemaal verkondigd heeft van het begin van Corona tot nu! Ze had overal een oplossing voor maar dat ze de resultaten eens geeft! Met compromis werken ,typisch voor haar partij!
  • Paul apers

    2 jaar geleden
    Allemaal mooie woorden met geen resultaat tot gevolg door kibbel regering