Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © Photo News

INTERVIEW. Wout van Aert blikt vooruit naar WK en kijkt ook terug op zijn bewogen zomer: “Het lichaam zei stop na de Tour”

WielrennenNa vier weken zonder koers werd Wout van Aert voor de verandering nog een keer tweede in de Cyclassics Hamburg. Als hij op het WK in Australië maar geen tweede wordt. Hamburg was de eerste van vier wedstrijden die hem over een maand aan de wereldtitel moeten helpen. “Het zou van het goede teveel zijn om na zo’n voorjaar en na de Tour, nog een keer een aantal weken weg te zijn van huis voor een hoogtestage.”

11 reacties

  • nicole haeck

    2 jaar geleden
    Als er 1 iemand verdiend om wereldkampioen te worden dan is het wel Wout .
  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Bockske, feit is dat Wout veel vrienden heeft in het peloton, dat kan van andere renners niet gezegd worden. Ik denk dat er anderen zijn die zich zorgen moeten maken en niet veel hulp zullen krijgen. Wij zijn ook niet vergeten wat er in Leuven gebeurd is hoor ! Maar wij zagen daar niet meer over.
  • vangeel guido

    2 jaar geleden
    Het was de mooiste tour ooit voor de Belgen.
  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    Hij zal verschieten op het WK! Welke landgenoot gaat zich nog opofferen voor hem? Ze zullen het niet vergeten zijn….
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Vandaag de wedstrijd van Wout bekeken op Eurosport . Heb hem daar zien doorgaan op de Wasenberg op 17 km van de meet .Vier renners konden hem volgen ., ging dan nog eens door op het vlakke en nam enkele meters en hij ging niet door . In de spurt nam Haller de korte bocht net voor de streep en Wout moest naar rechts en toch kwam hij nog zeer sterk naderen . Ik denk dat Wout nog sterker is dan vorig jaar . Hij zal knallen in het najaar !!