Play4
Volledig scherm
© Play4

“Ik ga, ik heb geen rem”: kandidaten van ‘Klopjacht’ zijn helemaal klaar om op de vlucht te slaan

TVZondagavond komt het tweede seizoen van ‘Klopjacht’ op de buis. De 15 nieuwe kandidaten zullen er alles aan doen om zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de speurders. Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe voortvluchtigen uit het tweede seizoen.

1 reactie

  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    Wie kijkt naar zo iets?
  1. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”
  2. “Dina heeft me mee de dames helpen kiezen”: Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ laat in zijn boerderij én hart kijken
    PREMIUM
    TV

    “Dina heeft me mee de dames helpen kiezen”: Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ laat in zijn boerderij én hart kijken

    “Sparen is moeilijk, er zijn altijd kosten.” De Vlaamse boeren hebben het niet makkelijk, maar boer Thomas Leplae (30) uit ‘Boer zkt vrouw’ blijft verknocht aan de stiel. ‘Dag Allemaal’ ging op de koffie bij Thomas die een rondleiding geeft op zijn erf en vertelt hoe hij plaats zal maken voor zijn potentiële vriendin in z’n woning én z’n hart. “Mijn toekomstige mag volledig haar goesting doen met de bovenverdieping.”