Illustratie Kennedytunnel
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratie Kennedytunnel © Photo News

Een jaar lang nachtelijke files aan de Kennedytunnel:
wat met de ochtendspits als het schooljaar weer begint? Een antwoord op uw vragen

De drukste tunnel van Vlaanderen krijgt een make-over. Tot midden mei volgend jaar worden de tunnelwanden en de verlichting in de Antwerpse Kennedytunnel vervangen. De werken vinden ’s avonds plaats, maar dat zorgde meteen al voor 7 kilometer nachtelijke file. Wil dat nu zeggen dat we elke dag na 20.30 uur in de file staan aan de Kennedytunnel? Hoeveel erger kan het worden als het schooljaar begint? Loopt de ochtendspits daardoor uit? En zijn er nog wel filevrije momenten?

20 reacties

  • PAUL NEVELSTEEN

    2 jaar geleden
    Werken, werken en nog eens werken. Een omleiding en dan in de omleiding nog een àndere omleiding... Zo ziet het verkeer in Vlaanderen er tegenwoordig altijd uit. Frustrerend voor iedereen die zijn geduld steeds meer op de proef gesteld wordt. En als er érgens een werf géén extra tijd vraagt, is dat een wonder. Dus niemand hoopt erop dat de einddatum ook werkelijk de juiste tijd is... Nog een extra frustratie dus voor alle bestuurders die zich er ondertussen da haren van uit het hoofd trekken...
  • frank thijsen

    2 jaar geleden
    Dat is typisch België, deze werken moeten in shiften uitgevoerd worden Ipv dagshift.
  • Freddy Laermans

    2 jaar geleden
    Er gaat dagelijks meer tijd gebruikt worden om op te starten en terug op te ruimen dan op effectief uitvoeren van werken. Doe zo'n werken in continue shifts en die werken zijn op hooguit 2 maanden klaar. Maar eigenlijk boeit het me niet, ik blijf steeds weg uit de ruime omgeving van Antwerpen, ik wil daar echt niet gezien worden.
  • Paul Rousseau

    2 jaar geleden
    Liefkeshoektunnel tolvrij maken gedurende de werken, dat moet toch kunnen!
  • Aj Korevaar

    2 jaar geleden
    België op z’n best. Dit kan veel sneller net een goede selectie procedure van aannemers