Harry Styles
Volledig scherm
Harry Styles © Charles Sykes/Invision/AP

Harry Styles openhartig over zijn seksualiteit: “Ik denk dat iedereen zijn eigen weg aflegt om dat uit te zoeken”

CelebritiesHits brengt Harry Styles (28) aan de lopende band uit. En binnenkort verschijnt de wereldster opnieuw op het witte doek. Deze keer kruipt hij in de huid van de homoseksuele politieagent Tom in ‘My Policeman’. Over zijn eigen seksualiteit, zijn relatie en de band met zijn fans praatte hij openhartig in ‘Rolling Stone’. Want zijn geaardheid? “Op dat vlak legt iedereen, inclusief ikzelf, zijn eigen weg af.”

10 reacties

  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Carl, en hoe moet je dat doen "geen reclame maken voor je eigen seksualiteit"? Niet tonen of vertellen wat je voelt? Dus verbergen? Tolerantie is accepteren dat anderen iets anders tonen dan de norm. Dat is geen reclame maken, wat heteros toch overigens ook doen. Dat is jezelf zijn. Maar blijkbaar heb je daar moeite mee dan en mag het niet getoond worden. Dus moeten die mensen in de kast om jou te plezieren? Nee, het antwoord is: jij hebt je aan te passen want er bestaan nu eenmaal verschillen.
  • Carl Vangenechten

    2 jaar geleden
    Juist, Marie ! "Wees jezelf" maar maak geen reclame voor je eigen seksualiteit.
  • katja goethals

    2 jaar geleden
    Zalig! Wees jezelf en dat geldt voor iedereen. Verdraagzaamheid tov het onbekende is ook dringend nodig in onze maatschappij!
  • Xsarilde Willis

    2 jaar geleden
    Lijkt me wel een toffe kerel. Niet te eigenwijs. Zijn muziek is mijn smaak niet maar als mens valt hij duidelijk wel mee.
  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Als het maar verkoopt. Dit is een spel geworden voor hem dat verkoopt.