©  Perfect

Nicole Kidman (55) doet monden openvallen met haar gespierde lichaam

De Australische actrice Nicole Kidman heeft spierballen om U tegen te zeggen. Dat bewees ze op de cover van Perfect-magazine, waarop ze haar biceps opspant. En ook haar benen zien er heel gestroomlijnd uit.

Hanne Vandenweghe

Met opgespannen armen en gebalde vuisten prijkt Nicole Kidman in een minuscule Diesel-outfit op de cover van het derde nummer van Perfect, dat een eerbetoon brengt aan de grootste iconen van de popcultuur. Haar hele lichaam blinkt van de olie en haar koperkleurige kapsel oogt heel avant-gardistisch. Voor de gelegenheid heeft de filmster een snit die het midden houdt tussen een korte bob en lange lokken.

LEES OOK:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Binnenin het blad schittert Kidman nog in een reeks foto’s, gemaakt door Zhong Lin. Ook daar wordt duidelijk dat ze een heel strak lichaam heeft. Velen steken hun bewondering voor de fitheid van de ster niet onder stoelen of banken. Reacties als “wow”, “wat een armen en “ik wil haar zien in een grootse sciencefictionfilm” komen vaak terug.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat Kidman de aandacht trekt met haar gestroomlijnde lichaam. In februari verscheen ze in een korte top en minirok op de cover van Vanity Fair. Toen kreeg ze vooral kritiek op de jeugdigheid van de outfit, maar achteraf zei ze in een interview met Vogue Australië dat ze die kleren er zelf had uitgepikt. “Ik doe wat ik wil. Soms werkt dat, soms niet. Maar ik hou van het idee om brutaal te zijn en niet in een hokje te passen.” Fans hebben ook haar gespierde okselholtes opgemerkt tijdens het defilé van Balenciaga in juli. Enkele Tiktokkers waren er toen zelfs van overtuigd dat die bewerkt waren met Photoshop.

 ©  Isopix

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer