.
Volledig scherm
. © eauzon

In zes uur tijd een nieuwe badkamer (uit bijna 7.000 gerecycleerde petflessen): Oostendse start-up pakt uit met revolutionair concept

Woon.De Oostendse start-up Eauzon pakt uit met een concept dat revolutionair is voor de bouw. In amper drie uur tijd plaatsen ze een nieuwe douche en in zes uur een volledige badkamer. De basis van hun kant-en-klare systemen bestaat uit gerecycleerde petflessen.

3 reacties

  • Lieven Verschuere

    2 jaar geleden
    OEI,na elke douche de volledige ‘badkamer opkuisen’??
  • Didier Vanneck

    2 jaar geleden
    Afbreken en vuil meenemen in begrepen??
  • Patrick Peeters

    2 jaar geleden
    Super!
  1. De echte ‘Wolf van Wall Street’ schrijft boek met beleggingsadvies. Wat vindt Pascal Paepen van zijn tips? “Let hierbij op, want dat kan ook mis gaan”
    PREMIUM

    De echte ‘Wolf van Wall Street’ schrijft boek met beleggings­ad­vies. Wat vindt Pascal Paepen van zijn tips? “Let hierbij op, want dat kan ook mis gaan”

    Jordan Belfort – de Wolf van Wall Street – verdiende tientallen miljoenen met illegale beleggerspraktijken. Wie de gelijknamige topfilm met Leonardo DiCaprio zag, weet hoe het verhaal uiteindelijk eindigde: in de cel. Na zijn straf ging de Amerikaan aan de slag als consultant en spreker. Daarnaast schreef hij al meerdere beleggersboeken. Zijn nieuwste werk is naar eigen zeggen ‘een gids om een fortuin te verdienen op de aandelenbeurs’. Maar hoeveel kan je daarvan geloven? Wij legden tien van Belforts tips en inzichten voor aan HLN-geldexpert Pascal Paepen.
  2. “Ik moet meer bewegen, anders loopt het vroeg of laat fataal af”: hoe herken je leververvetting, zoals bij Eddy Planckaert?
    PREMIUM

    “Ik moet meer bewegen, anders loopt het vroeg of laat fataal af”: hoe herken je leverver­vet­ting, zoals bij Eddy Planckaert?

    In de vorige aflevering van ‘Château Planckaert’ was te zien hoe Eddy Planckaert het advies krijgt om gezonder te leven van zijn cardioloog. De reden? Hartritmestoornissen getriggerd door leververvetting. En hij is lang niet de enige met deze kwaal: bij liefst een kwart van de mensen hoopt er zich onopgemerkt steeds meer vet op in de lever, zonder dat er sprake is van overmatig alcoholgebruik. De Nederlandse leverspecialist Ger Koek en arts-onderzoeker Stijn Meijnikman schetsen de schadelijke gevolgen én bieden oplossingen.