Remco Evenepoel, die afziet in geïmproviseerd ijsbad, ligt niet wakker van tijdswinst Roglic: “Je kunt niet álles willen in het leven”

VueltaWordt rit vier over drie weken in Madrid slechts een voetnoot in dit Vuelta-verhaal? We zijn geneigd te denken van wel. “Tuurlijk pak ik liever zélf bonificatieseconden mee”, gaf Remco Evenepoel toe. ‘”Maar hey, er komt nog zóveel aan.”

11 reacties

  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    Laat Remco rustig bouwen aan zijn carrière, wat hij als 22 jarige al gewonnen heeft kunnen de meeste renners niet zeggen. Hij heeft nog 5 jaar om op zijn sterkste te zijn.
  • David Vandersmissen

    2 jaar geleden
    Goe bezig , Remco...en rustig opbouwen, je niet laten beïnvloeden door wat anderen doen, jouw eigen koers rijden. Je bent 22 en zal nog sterker worden de komende jaren!
  • Bernard Deplacie

    2 jaar geleden
    Remco moet op het achterpan blijven ; in de luwte. Ideaal, achtste plaats. Niet met Roglic wedijveren : die is nu de uitgesproken favoriet. Ook niet nodig een rit te winnen : 'gewoon' bij de tien andere favorieten blijven als O'Conner, Hayer ea. Almeida en Carapaz verwachten we straks in de bergen.
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Remco kan niet mee met de jump van Roglic is dit een eerste teken of wil Remco zand strooien.
  • Felix Strackx

    2 jaar geleden
    Roglic heeft een ploeg, Remco niet.