Kamilla Steczkowska op de IJzeren Troon
Volledig scherm
PREMIUM
Kamilla Steczkowska op de IJzeren Troon © RV

Vlamingen Kamilla en Birgit werkten mee aan ‘House of the Dragon’: "Ik kreeg minimumloon, maar ik stond er toch maar mooi"

TVDe een maakte de betoverende kostuums, de ander leidde de indrukwekkend massascènes in goede banen. Vlamingen Birgit De Brucker (32) en Kamilla Steczkowska (29) waren er van op de eerste rij bij om ‘House of the Dragon’, nu te bekijken op Streamz, mee in te blikken. Maar hoe is het om aan zo’n prestigieus project te werken? Hoe beland je daar? En hoeveel valt ermee te verdienen? “Ik heb contracten moeten tekenen dat ik geen selfies zou nemen met de sterren.”

3 reacties

  • Stefanie van Dijk

    2 jaar geleden
    Leuk voor ze, maar ik zit alvast niet te wachten op een aftreksel van een serie die ze in 1 finale seizoen compleet de grond in geboord hebben
  • maarten mouton

    2 jaar geleden
    De eerste aflevering gezien. Tot nu toe maar een flauw afkoopsom van got. Weinig interessante karakters, niet veel verhaal. Hopelijk wordt het beter maar ik vrees ervoor.
  • peeters jos

    2 jaar geleden
    Het kan niet slechter dan de GoT franchise. Oh wacht, jawel.
  1. ‘Nonkels’-acteurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”
    PREMIUM
    TV
    7

    ‘Non­kels’-ac­teurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”

    De knetterende chemie die u op het scherm ziet tussen ‘Nonkels’-acteurs Blaise Afonso (30) en Assa Sylla (27) is er ook in het dagelijkse leven. Vier jaar geleden leerden de twee elkaar kennen op een filmset en intussen zijn de tortelduiven getrouwd en de ouders van een pasgeboren baby. In dit interview vertellen Blaise en Assa hoe het is om als koppel samen te werken en staan ze stil bij het racisme dat ‘Nonkels’ tackelt. “In Italië werd ik tegengehouden op de luchthaven. ‘Je moet betalen of je mag het land niet binnen', kreeg ik te horen.”
  2. Afvaller Stéphanie kijkt met warme gevoelens terug op ‘De mol’, maar één opdracht maakt haar nog steeds boos
    PREMIUM
    TV

    Afvaller Stéphanie kijkt met warme gevoelens terug op ‘De mol’, maar één opdracht maakt haar nog steeds boos

    Onze molwatcher moet op zoek naar een nieuwe hoofdverdachte. Stéphanie Bensaad, de 35-jarige verpleegkundige uit Limburg, is niet ‘De mol’. “Ik was helemaal de kluts kwijt. Ik wilde echt, echt niet vertrekken”, vertelt ze in haar eerste interview sinds de eliminatie. Ze doet haar tactische zetten uit de doeken, decodeert haar mollenboekje en ontleedt de reacties van haar omgeving. “Ik heb nog nooit zo vaak mijn voet moeten laten zien.”