Jaak Van Assche over heruitzenden afleveringen met BTW in ‘F.C. De Kampioenen’: “Ik vind ze zeker niet minderwaardig”

TVVanaf deze week kan een hele nieuwe generatie fans van ‘F.C. De Kampioenen’ kennismaken met een nieuw personage: Bernard Theofiel Waterslaeghers (BTW), gespeeld door Jakob Beks. Hij moest de ‘slechterik’ DDT doen vergeten nadat Jacques Vermeire z’n veelbesproken overstap maakte naar VTM.

26 reacties

  • Michele Gevaert

    8 maanden geleden
    De aflevering met Eddy Wally vond Ik prachtig.
  • Eddy Verfaillie

    2 jaar geleden
    De kampioenen zijn culturel erfgoed. Ze zijn een karikatuur, familie is hoe de Vlamingen zouden willen zijn, thuis is hoe Vlaanderen is, en de kampioenen zijn een stripverhaal van Vlaanderen.
  • Roger Van Bael

    2 jaar geleden
    Komt er nog een decennia bij van die fc de kampioenen dan verkoop ik mijn tv en sluit mijn digitale televisie abonnement af btw of geen btw weg er mee
  • Werner Humblé

    2 jaar geleden
    De eerste 8 seizoenen waren top al wat daarna kwam was sop de kool niet waard goedkope humor en grappen die je van ver ziet afkomen . Zelfs die 4 films was triestig om zien . Kortom DDT en Oscar maakte de serie wie dit niet zag was/is blind .
  • Gerd Calluy

    2 jaar geleden
    ik hou helemaal niet van btw, ik hou niet vd acteur en ook niet van zijn personage. overacting en altijd maar roepen... Pff née