Anuna De Wever op een klimaatbetoging in 2021.
Volledig scherm
Anuna De Wever op een klimaatbetoging in 2021. © BELGA

Anuna De Wever (21) stopt met Youth for Climate: “Ik draag nu bij aan nieuwe projecten”

Anuna De Wever, de 21-jarige oprichtster en boegbeeld van Youth for Climate (YFC), heeft op Instagram bekend gemaakt dat ze afscheid neemt van de klimaatjongeren. “Ik draag nu bij aan nieuwe en boeiende projecten met andere actoren”, vertelt ze in haar Instagrampost. Welke dat zijn, geeft ze nog niet prijs.

52 reacties

  • gracienne de groodt

    2 jaar geleden
    Ze heeft een Jobje gevonden bij de EU, zakken vullen zoals al de andere
  • Monique Verschueren

    2 jaar geleden
    Zodra ze stoppen van met raketten naar de maan enzo te gaan dan zal het misschien wat stabiel bljven ,waarom is dit nodig?Ik moet zeker niet weten of er leven op de maan is,ze kunnen veel beter dat geld dat ze daaraan uitgeven beter bijleggen en de mensen zonnepanelen schenken dat zou pas nuttig zijn want iedereen kan dat niet betalen
  • Antoine Collier

    2 jaar geleden
    In ieder geval, we naderen het ultieme einde van de ijstijd ten gevolge van een natuurlijke en geleidelijke opwarming van de aarde, en dit al gedurende 10000 jaar.
  • Ricky Bogman

    2 jaar geleden
    Klimaat wordt te duur voor spijbelende studentes. Liever nu stoppen, dan mee ten ondergaan met de beweging. Schone kapitein die als eerste het zinkende schip verlaat...
  • Bruno Geldhof

    2 jaar geleden
    De mentaliteit zoals hieronder heeft tot de problemen met klimaat en milieu geleidt: ontkennen van problemen, kortetermijndenken. Je kan perfect welvarend zijn zonder het klimaat om zeep te moeten helpen. Het gaat om keuze's. Volgens sommigen, oa de politiek, zitten we altijd in crisis en is het nooit het goede moment om te veranderen. Hopelijk worden fossiele brandstoffen nog veel duurder, zal er mss iets veranderen. Ander probleem is overbevolking, liefst niet op te lossen met een WO3.