Er werken zo’n 1200 mensen op de locatie in Genk.
Volledig scherm
Er werken zo’n 1200 mensen op de locatie in Genk. © Mine Dalemans

Staalfabriek Aperam stopt productie in Genk door hoge energieprijzen: honderden werknemers tijdelijk werkloos

Staalbedrijf Aperam heeft de productie in de grootste fabriek van het bedrijf stilgelegd als gevolg van de hoge energieprijzen. Honderden werknemers van de fabriek in Genk zijn hierdoor tijdelijk werkloos. Er werken zo’n 1200 mensen op de locatie in Genk.

21 reacties

  • Jean Donny

    2 jaar geleden
    Topje van de ijsberg! Hallo Vivaldi waar zit je?
  • Frans Peeters

    2 jaar geleden
    Wij gaan in een derde wereldland belanden met alle sancties, weg met EU
  • François THIJS

    2 jaar geleden
    Ja mensen, je weet wel dat onze vrijheid iets mag kosten. Dat ik gisteren op de radio een alleenstaande moeder en een vrouw met een klein pensioentje hoorde zeggen dat ze radeloos waren omdat ze niet meer wisten hoe ze de eindjes aan mekaar moesten knopen, deed mijn hart krimpen. Maar ik denk dat onze beleidsmakers daar absoluut niet wakker van liggen. Maar geld voor meer oorlogstuig voor Oekraïne is er blijkbaar nog altijd makkelijk te vinden!
  • Jean Jansens

    2 jaar geleden
    Voor de Belgen wordt er niets gedaan, ik lees nu juist dat er nog meer dan 10 miljoen Euro aan Oekraïne wordt geschonken. Wie zal dit nu weer betalen denkt U? Waarschijnlijk gedeeltelijk die hier hun werk verloren hebben!
  • Ronny Ooijen

    2 jaar geleden
    Stef De Vos, in België staan 2 werkende kerncentrales met samen 7 kernreactoren. En nu mag u ons vertellen hoe die kerncentrales straks zullen werken zonder de noodzakelijke splijtstaven (brandstof).