Evenepoel en Lefevere.
Volledig scherm
Evenepoel en Lefevere. © AFP/Photo News

Patrick Lefevere predikt kalmte nadat poulain Remco Evenepoel rood veroverde: “Leiderstrui is mooi, maar ook vergiftigd geschenk”

VueltaNa zes dagen Vuelta zit Remco Evenepoel voor op schema. Voor CEO Patrick Lefevere werkt de rode leiderstrui niet als een rode lap op een stier. “De ambitie van ritwinst en top tien blijft ongewijzigd, maar ik ben blij om te zien hoe Remco initiatief heeft genomen.”

19 reacties

  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    De Vuelta is beduidend zwaarder dan de Tour en zeker dit maal met al zoveel nijdige hms in de eerste week, vandaag een relatieve rustdag voor Remco en morgen ook waarschijnlijk om uitgerust aan het weekend te beginnen..
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Ronde uitrijden zou al iets zijn, er zijn nog renners waar de kranten vol van stonden maar die na een week naar huis gingen, en nog altijd is Spanje geen tour de France, verre van vraag het maar aan de nog meer talentvolle renners zoals Mathieu.
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Is zijn ploeg bekwaam om nog twee weken de wedstrijden te controleren en als dat lukt hoef hij alleen maar te volgen zoals Roglic het altijd doet.
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Hij pedaleerde gestaag omhoog ook al was het "maar" 6/7% gemiddeld waar Roglic al aan het harken was in de mist en regen..
  • Schuurmans Daniel

    2 jaar geleden
    Het is zover se. Vorige week stond het nog vol van reacties van " dikke nek enz..." en nu zoals ik toen schreef ( doe zo verder Remco zij die nu kritiek hebben zullen bij je toekomstige overwinningen roepen "kijk eens hoe wij kunnen fietsen"