Bart De Wever.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Wever. © Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photonews

INTERVIEW. Bart De Wever: “Als ze mij dood willen, stappen 2 gasten 's morgens op de vlieger met een foto en adres. Ze schieten mij neer en vliegen volgende dag terug. Voor 5.000 dollar”

“De war on drugs verloren? We zijn hem nog niet eens deftig beginnen te voeren." Bart De Wever (N-VA) pikt de kritiek niet dat hij in Antwerpen aan de verliezende hand is. “Ik zag het probleem en schudde aan elke boom. Maar de maatschappelijke en politieke elite, die vaak zelf drugs gebruikt, gedoogt dat wij een dopeland zijn. Het boeit Vivaldi gewoon niét.”

250 reacties

  • freddy cardoen

    2 jaar geleden
    Moest het hier nu gaan met een socialistische burgemeester in Antwerpen zouden al die nu zoveel kritiek hebben op BDW dit ook doen . Ik denk het niet . Als het van de socialisten afhangt zal er nog minder gebeuren en nog meer gepamperd .
  • Marc Spandel

    2 jaar geleden
    Belangrijk in deze context is, dat mensen met een grote verantwoordelijkheid (politici, justitie enz.) regelmatig zélf aan een drugtest worden onderworpen door een 'écht onafhankelijk' team controleurs en op willekeurige momenten. Bij positief resultaat moet deze grote verantwoordelijkheid ontnomen worden wegens staatsgevaar!
  • HUS JOZEF

    2 jaar geleden
    We gaan '' ZE '' het zo moeilijk mogelijk maken hahaha .
  • Danny duyvejonck

    2 jaar geleden
    Ze zijn allang de pedalen kwijt, en het komt niet meer goed, het wordt alleen maar erger. Maar de brave burger beboeten voor pietluttigheden, dat is geen probleem hoor, we zullen wij wel betalen.
  • Marc Spandel

    2 jaar geleden
    Ik denk niet dat ze onze 'politici' zo vlug zullen afmaken hoor. In zowat alle getuigenissen van (ex) druggebruikers wordt gezegd dat druggebruik op alle niveaus gebeurt... tot in de hoogste politieke kringen. Een reden waarom de 'war on drugs' enkel een show is om te verdoezelen dat de politiek druggebruik gedoogd om het eigen gebruik te beschermen.