“Overnemen van Remco? Het was zo al goed genoeg”: zo keken concurrenten en Spaanse media naar nieuwe tweetrapsraket Evenepoel

VueltaEen ferme tweetrapsraket was het van Remco Evenepoel. In eerste instantie konden zijn concurrenten - weliswaar met enige moeite - nog volgen. Maar bij tempoversnelling 2.0 vielen Roglic en co. terug. Hoe zijn rivalen én pers keken naar de ferme cartouche.

40 reacties

  • Wim David

    2 jaar geleden
    Sterk staaltje fietsen! Nu standhouden. Als hij constant blijft, dan kunnen we dromen dat remco ooit de Tour wint. Fingers crossed!
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Alweer heel knap van Remco , maar ik vrees dat andere kandidaat winnaars nog niet in hun kaarten laten kijken in dit vroege stadium van de Vuelta . Roglic is amper twee weken aan het trainen en wist nog niet of hij ging starten .In een intervieuw gisteren verklaarde hij dat het iedere dag iets beter gaat .
  • Walter De Vuyst

    2 jaar geleden
    Remco bepaalt de te volgen strategie in de komende ritten . Bovendien heeft een goede Evenepoel geen ploegmakkers nodig alhoewel Masnada , Deveneyns en Serry uitstekend hun best doen . Persoonlijk vind ik Remco een erg bescheiden renner die in één zin in vlekkeloos A.N. een vijf uur durende wedstrijd samenvat . Een voorbeeld voor Lampaert , Declerq en Vansevenant .
  • Patrick Dubois

    2 jaar geleden
    Typisch Belgisch, afbreken, mensen wees blij dat we dit mogen meemaken, Wout en Remco is zoals Justine en Kim in het tennis, top, dus wees blij.
  • jacobs rudy

    2 jaar geleden
    Bravo Remco,ook al ben ik een Van Aert fan,proficiat,nu nog een goeie ploeg samenstellen,en de nieuwe Merckx lijkt geboren,en al die zogenaamde belgen die hem afbreken ,ooit al eens op een fiets gezeten,ik ben haast zeker dat jullie stik kapot zitten als je ooit boven komt op een brug van de autostrade,of ga naar een andere sport kijken.