Hannelore Knuts voor Terre Bleue ©  Terre Bleue

Belgische modelabel Terre Bleue viert twintigste verjaardag met Hannelore Knuts

Terre Bleue blaast dit jaar twintig kaarsjes uit. Het Belgische modelabel, dat in 2002 werd opgericht, laat die gelegenheid niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan. Van virtual reality tot Belgische topmodellen: alleen het beste is goed genoeg voor de komende capsulecollectie ter ere van het twintigjarig bestaan.

Camille Van Puymbroeck

2002 lijkt misschien nog niet zo lang geleden, maar toch. Twintig jaar verstreek en in die periode groeide Terre Bleue uit tot een begrip in de Belgische modewereld. Intussen kan het merk rekenen op zestien winkels en talloze trouwe klanten.

Fans van het label kunnen alvast beginnen uitkijken naar half september, want dan brengt Terre Bleue een twaalfdelige capsulecollectie op de markt. De anniversary collection, ontworpen door Gert Motmans en Maryse Poivre, hult zich in beige- en blauwtinten en om helemaal duurzaam te gaan, werd voor de shoots gebruikgemaakt van een green screen. Alle achtergronden zijn dus volledig virtueel.

Hannelore Knuts voor Terre Bleue ©  Terre Bleue

Het model is dat daarentegen allesbehalve. Niemand minder dan Belgisch toptalent Hannelore Knuts toont de capsulecollectie aan het publiek. De 44-jarige Knuts werkte eerder al voor merken als Chanel en Gucci, maar keert met Terre Bleue dus terug naar haar Belgische roots.

Vanaf 16 september ligt de collectie in de (online) winkelrekken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer