Paul Gheysens en zijn vrouw Ria zaten tegen Basaksehir in de tribune.
Volledig scherm
Paul Gheysens en zijn vrouw Ria zaten tegen Basaksehir in de tribune. © BELGA

Antwerp-voorzitter Paul Gheysens blijft kalm na Europese uitschakeling: “Ik ga er niet veel tamtam rond maken. We zijn een ploeg in opbouw”

AntwerpStilte na de storm, daags na de pijnlijke aftocht op het Europese toneel voor Antwerp. Alleen maar teleurgestelde gezichten op de Bosuil. Geen Conference League. En toch nam Paul Gheysens zijn telefoon opvallend rustig op. De voorzitter blijft kalm en spreekt zijn vertrouwen uit in Van Bommel en co. “Hoe minder ik me ga moeien, hoe beter.”

35 reacties

  • Jan Wybo

    2 jaar geleden
    Wat ben je met de jeugd als je ze na één seizoen moet verkopen om de bodemloze put te vullen
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Tja Rob vlam, als je het geld niet hebt om goede spelers te kopen moet je je tevreden houden met zoethoudertjes maar moet je ook tevreden zijn dat je playoff2 moet spelen.
  • Jozef ferrari

    2 jaar geleden
    Antwerp maakte de fout om na Boloni te veel trainers te laten gaan samen met de hele technische staf. Zo word je als club niet stabiel. We moeten daarom telkens opnieuw van nul beginnen bouwen. Laat nu inderdaad Overmars Van Bommel en de technische staf zijn werk doen. Niet alle transfers renderen direct geef dat tijd. Altijd direct al die kritiek na een verlies wedstrijd dat is voor niks nodig. Gheysens heeft het geleerd!! Geduld, geduld en nog eens geduld dan komt het goed!!!
  • jenny charels

    2 jaar geleden
    Een ploeg in opbouw? Hoe dan?. Na 3 jaar Europees voetbal, nu niks. Da's eerder afbouw dan opbouw. Pomp maar listig verder enkele miljoentjes in deze bodemloze put. Antwerp en voetbalverstand... geen evidente combinatie.
  • Rob Vlam

    2 jaar geleden
    Antwerpen en club Brugge zijn ploegen vol oude mannen...dan krijg je zo dingen.. enkel genk en rsca hebben begrepen dat de jeugd de toekomst is.