Na het Sportpaleis: Harry Styles staat volgende zomer op de wei van Werchter

Het Britse popfenomeen Harry Styles (28) komt volgende zomer opnieuw naar ons land. Op zaterdag 24 juni 2023 speelt hij op de wei van Werchter. Het wordt geen volledige festivaldag met Styles als headliner, wel een soloshow waarvoor de popster nog enkele artiesten meebrengt als voorprogramma. Na Bruce Springsteen is Harry Styles de tweede artiest die wordt aangekondigd voor volgende zomer.

Harry Styles is hét popfenomeen van het moment. Sinds hij solo is gegaan als singer-songwriter na zijn periode bij One Direction, gaat zijn carrière door het dak. Zijn tweede album "Fine line", met de hit "Watermelon sugar" was een schot in de roos, en ook opvolger "Harry's house", met eerste single "As it was" is een wereldwijd succes. Zijn nummers zijn oorwurmen, waarin hij de tijdsgeest weet te vatten.

Maar Styles is veel meer dan louter een muzikaal idool: met zijn opvallende en extravagantie outfits is de Brit een stijlicoon geworden. Een voorbeeld voor velen, als het gaat over het doorbreken van genderhokjes. Styles wordt alom geprezen voor zijn modegevoel, en voor het feit dat hij in alle vrijheid en vol zelfvertrouwen draagt wat hij wil.

Begin juli stond Harry Styles nog in een uitverkocht Sportpaleis, met zijn "Love on tour"-concertreeks. Een show die volledig was uitverkocht, en waarvoor de meest trouwe fans al een dag van tevoren kwamen overnachten buiten aan de concertzaal. Voor zijn volgende Belgische passage ziet Styles het nog een pak grootser, met de wei van Werchter. De ticketverkoop start op vrijdag 2 september.

BEKIJK: vlak voor zijn show in het Sportpaleis ging de ploeg van "Het journaal" even polsen bij enkele grote Harry Styles-fans waarom ze hem zo geweldig vinden:

Videospeler inladen...

Met deze aankondiging krijgt de Werchterzomer van 2023 stilaan vorm. Naast het concert van Harry Styles is ook de headliner van TW Classic op 18 juni 2023 al bekend: Bruce Springsteen. Rock Werchter 2023 is er dan weer van 29 juni tot en met 2 juli. Of er daarnaast nog ruimte is voor Werchter Boutique, of een ander concert of evenement op de wei van Werchter, is nog niet duidelijk.

Meest gelezen