Kelly Clarkson en Dolly Parton.
Volledig scherm
Kelly Clarkson en Dolly Parton. © Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP/John Locher

Muzikale samenwerking tussen Dolly Parton en Kelly Clarkson op komst: ‘9 to 5' in een nieuw jasje

MuziekEr komt een muzikale samenwerking aan tussen Dolly Parton (76) en Kelly Clarkson (40). Deze laatste maakte het nieuws zelf bekend op Instagram. De hit ‘9 to 5' van Dolly zal in een nieuw jasje worden gestoken.

0 reacties

  1. Arts Geert Meyfroidt ontfermt zich in ‘Special Forces’ als vaderfiguur over rekruten: “Fatma gaf me een bezorgde waarschuwing”
    PREMIUM
    TV
    15

    Arts Geert Meyfroidt ontfermt zich in ‘Special Forces’ als vaderfi­guur over rekruten: “Fatma gaf me een bezorgde waarschu­wing”

    Goede afspraken maken een goed koppel. Zij zou koken op tv, hij zich fysiek laten afbeulen. “Eerlijk verdeeld? Ik denk dat Fatma nóg harder heeft afgezien in ‘Celebrity Masterchef’ dan ik in ‘Special Forces’”, vertelt Geert Meyfroidt (52). De intensivist uit het UZ Leuven - en intussen verloofde van VRT-anker Fatma Taspinar (42) - is de oudste van de bende rekruten en dat maakte het thuisfront ongerust. “Maar ooit heb ik een soldaat van de Special Forces verzorgd, voor hém moest ik dit doen.”
  2. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    Play
    BV

    Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”