House of the dragon
Volledig scherm
House of the dragon © HBO

‘House of the Dragon’ krijgt 2de seizoen na groot succes

TVGoed nieuws voor wie nu al fan is van ‘House of the Dragon’: na slechts één aflevering krijgt het HBO-programma al groen licht om aan een tweede seizoen te beginnen.

2 reacties

  • Steven Van Soom

    2 jaar geleden
    geweldige start van de serie, niet meteen spectaculaire gevechten die ons om de oren slaan (zoals sommigen blijkbaar willen) maar een uitstekende opbouw en dialogen naar wat komen zal en kwaliteit zit in de eerste plaats in de dialogen, niet in het spectaculaire zonder goede dialogen is een serie niets waard. vooral het personage Rhaenyra gespeeld door Emma Zia D'Arcy bekoort mij enorm en fantastisch dat ze dezelfde ijzersterke karakter trekjes heeft als Daenerys.
  • bart vansteenkiste

    2 jaar geleden
    allemaal goed en wel maar ik ben echt nog niet onder de indruk hoor. zit allemaal wat zeer stijf in elkaar als je mij vraagt. en of die nieuwe draken het goed gaan maken is maar de vraag. de opening vond ik niet zo denderend en 1-2 was zeker geen vette. games of thrones was en blijft voor mij na twee afleveringen van house of the dragons veel beter , we zullen zien hoe het verder gaat.