Shia LaBeouf
Volledig scherm
Shia LaBeouf © REUTERS

Shia LaBeouf openhartig over donker verleden: “Ik zat zo diep dat ik zelfmoord wilde plegen”

CELEBRITIESIn Jon Bernthal’s podcast ‘Real Ones’ vertelt Shia LaBeouf (36) openhartig over zijn donkere verleden. Hij gaat in op de aanklacht van zijn ex-vriendin FKA Twigs (34) wegens mishandeling. “Ik heb veel mensen pijn gedaan en daar ben ik me volledig van bewust. Ik ga me de rest van mijn leven schuldig voelen”, vertelt een emotionele LaBeouf.

  1. “Ze heeft haar vrijheid terug, maar die kan ze niet aan”: mentale gezondheid Britney Spears blijft zorgen baren
    PREMIUM
    Celebrities

    “Ze heeft haar vrijheid terug, maar die kan ze niet aan”: mentale gezondheid Britney Spears blijft zorgen baren

    Fans maken zich - voor de zoveelste keer - grote zorgen om Britney Spears (42). Het incident waarbij ze na een mogelijke schermutseling met haar vriend halfnaakt, overstuur en verward werd meegevoerd door een ambulance, was dan ook moeilijker te verbloemen dan enkele bizarre dansfilmpjes op Instagram. Britney is dan wel #Free, maar is dat een goede zaak? Hoe zit het écht met de mentale gezondheid van de zangeres?
  2. “Scherpschutters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfestival
    PREMIUM
    11

    “Scherp­schut­ters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfesti­val

    De zenuwen in het Zweedse Malmö, waar morgen het Eurovisiesongfestival van start gaat, staan strak gespannen. De dreigingen lijken van alle kanten te komen: van koranverbrandingen, anti-Israël-protesten en Russische sabotage tot vrees voor terrorisme. De veiligheidsmaatregelen zijn dan ook de strengste in de geschiedenis van het land, van scherpschutters op de daken tot metaaldetectoren en helikopters over de hele stad. “Je voelt aan alles: als Israël donderdag doorgaat naar de finale, gaan er rellen uitbreken”, vertellen Vlaamse fans ter plaatse.