©  ISOPIX

Zwakke prestatie in topper levert onzichtbare Romelu Lukaku slechte punten op: “Hij was de grote afwezige van de avond”

Inter ging vrijdag met 3-1 onderuit op de derde speeldag in de Serie A. Lazio was voor eigen publiek te sterk voor de Nerazzurri, waar Romelu Lukaku een zwakke partij speelde en gewisseld werd. Het leverde de Rode Duivel dan ook slechte punten op in de Italiaanse pers.

Vincent Van Genechten

La Gazzetta dello Sport: 5

“Na een uurtje spelen dacht we: ja, hij gaat eraan beginnen. Maar nee. Romelu Lukaku was de grote afwezige van de avond: te traag, niet erg slim spelend, technisch onnauwkeurig en voor één keer niet erg goed in het samenspel.

Eurosport Italia: 5

“Een anoniem optreden van de Belgische spits: Alessio Romagnoli verdedigde strak op hem en dus worstelde Romelu Lukaku met alles wat hij probeerde te doen, van de bal bijhouden tot afwerken.”

Calciomercato: 4,5

“Romelu Lukaku speelde een desastreuze eerste helft. Zijn Inter-ploegmaats speelde hem vaak aan, maar de Belg kon nauwelijks een bal vasthouden en verloor de ene na de andere bal. In de tweede helft viel hij alleen op door een bal goed te verlengen, maar trainer Simone Inzaghi begreep dat het zijn avond niet was en riep hem naar de kant.”

La Repubblica: 5

“Romelu Lukaku speelde een wedstrijd waarin hij weinig klaarmaakte en dus ongevaarlijk was.”

Goal Italia: 4,5

“Romelu Lukaku gebruikte zijn lichaam om te proberen ruimtes vrij te maken voor zijn ploegmakkers. Hij won de stevige duels met Patric en Romagnoli, die hem zo goed als mogelijk probeerde te verdedigen. Lukaku kreeg een goeie kans met het hoofd, maar werkte zwak af. Voor de rest bracht de Belg te weinig.”

Corriere della Sera: 5

“Romelu Lukaku speelde langzaam en stond te vaak met zijn rug naar doel. Hij werd uiteindelijk terecht vervangen door Edin Dzeko.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer