Links: ritwinnaar Jay Vine.
Rechts: rode trui Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Links: ritwinnaar Jay Vine. Rechts: rode trui Remco Evenepoel. © AFP

Evenepoel laat rode trui opnieuw blinken op steile slotklim, revelatie Vine pakt tweede ritzege in drie dagen

VueltaJay Vine heeft twee dagen na de zesde ook de achtste etappe in de Vuelta gewonnen. De Australiër van Alpecin-Deceuninck was na een lastige bergetappe duidelijk de sterkste van een vroege vlucht. Remco Evenepoel verdedigde dan weer met veel bravoure zijn rode leiderstrui.

9 reacties

  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Als Vine zo doorgaat hoeft ie helemaal niet in t peleton te rijden aan een hartslag van 120, daar word je alleen maar luier van, aanvallen gelijk va en vdp willen de mensen zien, Vine maakt nog altijd veel progressie en Alpecin lijkt op weg naar een vd beste ploegen ter wereld met een budget van 3x niks vergeleken met Jumbo en Ineos..
  • René Pijnacker

    2 jaar geleden
    Chapeau Vine, wat als Merlier nog sprinten gaat winnen. Super voor die ploeg!
  • glenn wouters

    2 jaar geleden
    Vine kan hard rijden, alleen of in een kleien groep. Maar de wereldkampioen op rollen heeft heel weinig ervaring om in een peloton te rijden, wegens te laat ermee begonnen. Knap wat hij presteert, zeker weten, alleen wil ik hem wel eens zien als hij echt een finale moet rijden in een grote groep. Wat Remco betreft, die doet dat schitterend.
  • Viviane De Backer

    2 jaar geleden
    Remco en de volledige ploeg doen wat moet . Controleren en rustig afwachten en gaan als t nodig is. Proficiat wolfpack 🤟🚴
  • Jacques Deschryvere

    2 jaar geleden
    Super voor J. Vine, proficiat