©  MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Oostendse horecazaak onmiddellijk gesloten na controle Voedselagentschap

In Oostende is vrijdag een horecazaak op de zeedijk met onmiddellijke ingang gesloten na een controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). De zaak werd gesloten vanwege inbreuken tegen de algemene hygiëne en omwille van een gebrekkige bedrijfsvoering.

gjs
Bron: BELGA

Het FAVV voerde vrijdag een gerichte actie uit tegen een horecazaak op de Albert I-promenade, tussen de IJzerstraat en Kemmelbergstraat. “Na controle werd de onmiddellijke sluiting opgelegd na inbreuken tegen de algemene hygiëne en omwille van een gebrekkige bedrijfsvoering”, zegt Liesbeth Van de Voorde van het FAVV. De zaak blijft gesloten tot ze aan de voorwaarden kan voldoen en tot na een nieuwe controle van het FAVV. De politie van Oostende zal in tussentijd op de sluiting toezien.   

“Oostende is een stad die ontspanning en genieten vooropstelt. Wanneer er inbreuken worden vastgesteld die de veiligheid en gezondheid van inwoners en toeristen in het gedrang brengen, dan moet er opgetreden worden. Ik ben dan ook tevreden dat er actie wordt ondernomen tegen zij die het niet nauw nemen met de regels”, zegt burgemeester Bart Tommelein (Open VLD)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer