Meghan Markle
Volledig scherm
Meghan Markle © Brunopress

Meghan Markle onder vuur, na uitspraken over Afrika: “Zeer teleurstellend”

RoyaltyIn haar nieuwe podcast ‘Archetypes’ vertelde Meghan Markle (40) een opvallend verhaal over haar zoontje, Archie. Zijn kamer zou in brand gevlogen zijn terwijl Meghan en haar echtgenoot, prins Harry, in Zuid-Afrika verbleven. Het is echter niet per se dat verhaal, maar wel een andere terloopse uitspraak van de hertogin, die de aandacht trekt.

11 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    2 jaar geleden
    Niemand vraagt zich blijkbaar af waarom zij het het dapperste vond dat zij ooit had gedaan. Meer dan waarschijnlijk heeft de reden niets met het land dan wel met een overwinning op zichzelf te maken. Maar ja dan kan men haar niet verguisen om wat ze zegt natuurlijk en dat is uiteraard nog steeds de bedoeling. Meghan kan niks goed doen en wordt systematisch afgekraakt in de media, en het werkt blijkbaar. Kijk hier ook maar weer naar de reacties. De heksenjacht tegen haar mag stoppen.
  • gilberte Vergaelen

    2 jaar geleden
    Nochtans is Piet Huysentruyt er zo gelukkig. Eerst zien en dan geloven zeker!
  • Didi Bellens

    2 jaar geleden
    Die kan liegen als de beste, en zelfs dat ze haar eigen leugens gelooft. Ze is en blijft een media geile dame en een echte drama queen. Ik beklaag Harry.
  • wim CLAES

    2 jaar geleden
    Misschien geen adel meer,maar toch nog een drama queen.
  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    Voila Stephan. Juist uitgedrukt! Ik verblijf ook regelmatig enkele maanden in Afrika, niet als toerist dus, en het is gewoon ‘schone schijn’!