AFP
Volledig scherm
© AFP

“Een prins, een tovenaar”: Charles De Ketelaere bekroont eerste basisplek bij AC Milan met assist en krijgt grote complimenten, ook in de Italiaanse media

Serie AZijn strepen heeft hij meteen verdiend. En met zijn elegantie heeft hij op San Siro nog meer harten veroverd. Bij zijn eerste basisplaats voor AC Milan flaneerde CDK, sierlijk in het camouflagegroen. Een optreden van een uur dat hij bekroonde met een assist. Op de tribunes zette Zlatan de handen op mekaar. Complimenti voor De Ketelaere. Het regende complimenten in Milaan, ook vanwege de Italiaanse media. Alleen trainer Pioli trekt de paraplu open.

55 reacties

  • Maria Nuytkens

    2 jaar geleden
    En staat hij zelfs niet in de basis !!!! hoe goed moet die omhoog geschreven fcb speler wel zijn ?
  • ALBERT CNUDDE

    2 jaar geleden
    Wat een jaloezie hieronder,gewoon een fijne knul,die graag en goed speelt, zeker als je zijn leeftijd bekijkt. Is niet iedereen gegeven op dit niveau op deze ouderdom.
  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    Hij wordt toch vooral in België overdreven opgehemeld, in Italië vinden ze hem gewoon goed als je daar het nieuws volgt. Uiteindelijk speelt hij ook niet uitzonderlijk, andere spelers binnen de ploeg zijn nog steeds veel beter en hij kreeg ook zijn kans hier omdat de tegenstander ook wel een mindere ploeg was. Bij de topmatchen zal hij resoluut op de bank zitten hoor.
  • patrick van der bauwhede

    2 jaar geleden
    Kan me echt niet voorstellen dat Martinez deze De Ketelaere zou thuis laten en een uitbollende Hazard wel nog zou meenemen !
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    @jos kenis, denk niet dat jij veel matchen van club gezien hebt, anders zou je anders spreken.