Opvallende momenten van Serena Williams.
Volledig scherm
Opvallende momenten van Serena Williams. © AFP/Bongarts/Getty Images/USA Today Sports

Afscheid langs de grote poort: zes momenten in beeld van zesvoudig US Open-winnares Serena Williams

US OpenMaandag begint Serena Williams (40) met een eerste ronde tegen Danka Kovinic (WTA 80) aan het laatste tornooi van haar imposante, 25 jaar durende carrière. Nog één keer schitteren in een New Yorkse nacht. Met zes spraakmakende beelden/video’s uit haar 21 deelnames op Flushing Meadows nemen wij afscheid van de zesvoudige winnares en mogelijk beste speelster aller tijden.

5 reacties

  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Heerlijk lovende commentaren weer, beiden blonken zo uit omdat er meer was dan tennis alleen en met een betere conditie waren ze nog veel hoger geëindigd, zou prachtig zijn mocht ze wat ronden verder komen, publiek staat massaal achter haar itgst hier...
  • Brigitte Van Put

    2 jaar geleden
    Martina Navrátilová: da is nog altijd de beste ( volgens mij) . Professioneel en privé veel meer moeten vechten met veel minder middelen dan prof spelers tegenwoordig !
  • Jeffrey Meykens

    2 jaar geleden
    Ze heeft optimaal gebruik gemaakt van haar genetisch voordeel. De grootste zal ze echter nooit zijn, daarvoor zal ze voor altijd afgerekend worden op haar aantal GS overwinningen! Dit is net als Federer ook de reden waarom ze zolang is blijven tennissen maar voor beide zal het vergeefse moeite zijn.
  • Ludo Van Wint

    2 jaar geleden
    Volledig akkoord met Christiaan
  • Christiaan Vernist

    2 jaar geleden
    Prachtige prestaties maar ik hou niet van dat soort power tennis en haar karakter. Geef mij nog altijd maar het tennis van Justine.