Anne De Baetzelier, links tijdens de beginjaren van 'Tien om te zien', rechts tijdens de opnames van deze zomer.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne De Baetzelier, links tijdens de beginjaren van 'Tien om te zien', rechts tijdens de opnames van deze zomer. © ammb/VTM

De ups & downs van Anne De Baetzelier: “Ik had een muur om mezelf ­gebouwd om m’n emoties uit te schakelen”

BVGeen enkele presentatrice - buiten Anne De Baetzelier (58) zelf - kan zeggen dat ze ­33 jaar na haar eerste werkdag nog op VTM te zien is. Ze krijgen wel assistentie van Laura Tesoro (26) en Aaron Blommaert (20), maar voor veel kijkers zijn Willy Sommers (70) en Anne hét oerduo van het liedjesprogramma. ‘TV Familie’ blikt daarom terug op de hoogte- en laagtepunten uit het leven van De Baetzelier, van haar politieke carrière tot het ongeval van haar zoontje. “Er zijn momenten geweest waar ik mezelf luidop afvroeg: ‘Waar ben ik toch mee bezig?’”

5 reacties

  • Claudia Sels

    2 jaar geleden
    Indertijd heeft ze gezegd dat Nadine De Sloovere niet meer op TV moest komen omdat ze te oud was en rimpels had. Wel Anne, jouw tijd van gaan is nu ook gekomen.
  • Dirk Mommens

    2 jaar geleden
    Tien om te zien , dat is Anne en Willy , warme stemmen , fier op mijn streekgenote
  • Ingeborg Van kerkhoven

    2 jaar geleden
    Is nu nog even pretecieus als haar begin jaren. Wij zitten er niet op te wachten dat ze terug op tv is.
  • Hilde Weymeersch

    2 jaar geleden
    Dat mens haar tijd is gewoon voorbij. En ze wil weer wat in de belangstelling staan. Daar heb ik yb familie niet voor nodig. Herinner dat zij het was dat presentatrices niet meer nodig waren op tv als ze rimpels kregen. Heeft die zichzelf als eens goed bekeken.
  • Albert Leenders

    2 jaar geleden
    Mijn mening is dat de oudere garde het beter doen dan de jeugd die al duidelijk ster allures aanmeten maar ze kunnen nog lang niet aan an en Willy typen te meer dat deze Laura alles in de schoot geworpen krijgt maar Aaron zal er wel komen,hij is nog erg jong en lijkt mij wel ambitieus genoeg.nogmaals dat is mijn visie.