Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © BELGA

Imponerende Evenepoel rijdt de tegenstand op een hoop op steile slotmuur, ritwinst voor vluchter Meintjes

VueltaRemco Evenepoel (22) heeft opnieuw zwaar uitgehaald in de Ronde van Spanje. Onze landgenoot smeerde op een steile slotmuur al zijn tegenstanders kostbare tijd aan. De ritzege was voor Louis Meintjes en Intermarché-Wanty-Gobert.

37 reacties

  • Sophia de smet

    2 jaar geleden
    Chapeau Remco ! Hij verbaasd me enorm Wat een weelde in ons kleine landje.
  • Charles Leunens

    2 jaar geleden
    Remco, voetjes op de grond houden, nog 2 weken te gaan. Super Prestatie. Ik blijf ervan Genieten.
  • mario schelfthout

    2 jaar geleden
    Aan alle criticasters die het nodig vinden om de prestaties van onze landgenoot te minimaliseren omdat x en y er niet bij zijn en het “maar” de vuelta is, kruip dan zelf op de fiets en probeer beter te doen! Wat de uitslag in Madrid ook mag zijn, we hebben genoten van Remco en zullen dat in de toekomst nog vaak doen. Niet slecht toch voor iemand die 5 jaar geleden nog balleke stamp deed?!
  • Danny Verstegen

    2 jaar geleden
    Hindley en Geoghegan Hart zijn nog 1en 2 geweest in de giro, roglic 3 keer vuelta gewonnen, Yates ook vuelta gewonnen, O'connor podium,zijn dat dan allemaal sukkelaars voor sommigen? We hebben hier een coureur dat we in 40 jaar niet gehad hebben(samen met Wout), als je daar als Belg niet positief over kan zijn of van kan genieten heb je echt wel zelf een probleem. Genieten met zijn allen, Go Remco.
  • Andy Staelens

    2 jaar geleden
    Proficiat Remco. Een Remco fan!