“We gaan dit proberen vasthouden”: Evenepoel na nieuwe topdag rotsvast op de leiderstroon

VueltaSo far so good. Wint Remco Evenepoel (22) met déze benen de Vuelta? Affirmatief. Blijven die benen hem nog twee weken lang trouw? Vraagteken. “Genieten van elk moment”, wil hij alvast. Dinsdag, bij voorbeeld. In de tijdrit. Tijd voor een etappezege.

16 reacties

  • Koen Wauters

    2 jaar geleden
    Kemps, ik vermoed dat je de ronde van Zwitserland bedoelt? Hij was toen nog niet getraind zoals nu. In Zwitserland rijden renners die in topvorm komen voor de Tour. Remco was in april top, nu top. Logisch dat hij 2 maanden geleden niet top was. De planning was toen ook al top te zijn in de Vuelta. Zijn basis is nu veel beter door verschillende hoogtestages en minder wedstrijden. Hierdoor is hij fris en verkleint hij de kans op slechte dagen. En de rest te plat? Carapaz en Hart wonnen de Giro al
  • mario schelfthout

    2 jaar geleden
    De enige die deze Remco van de eindzege kan houden is Evenepoel zelf!
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Toch maar elke etappe dat hij zich goed voelt proberen uitdiepen want het lijkt mij straf dat hij plots van 2 mindere dagen per week naar geen slechte dag op 3 weken gaat op 2 maanden tijd. Hij heeft momenteel ook het geluk dat de tegenstand niet op niveau is (roglic) en de rest buiten Ayuso is gewoon altijd te plat.
  • Jean Paul Heck

    2 jaar geleden
    Woorden en daden ; heel Knap van Remco
  • Sven Joiris

    2 jaar geleden
    Of hij de vuelta nu wint of niet, hij is een topper. Moeten niet vergeten dat hij nog maar 21 is en nog maar 4 jaar op de fiets zit. Je kan hem niet vergelijken met Pogacar want deze zit van kleins af aan op de fiets. Maar als hij zo kan blijven rijden zie ik niet in wie hem van de eindzege kan houden.