©  BELGA

BEKIJK. Wat een doelpunt! Beerschot-middenvelder Dante Rigo scoort eerste goal in vier jaar met prachtig afstandsschot

Beerschot heeft zondagavond op de derde speeldag van de Challenger Pro League duur puntenverlies geleden tegen Lierse Kempenzonen. Na affluiten gaf het scorebord op het Kiel 2-3 aan. Hét moment van de wedstrijd kwam er na een uur, toen Dante Rigo (23) de thuisploeg met een prachtig afstandsschot op voorsprong zette.

jswk
Bron: Belga

De Ratten kwamen dankzij Thibo Baeten (27’) en Dante Rigo (61’) tot twee keer toe op voorsprong, maar Leonardo Rocha Miramar (36’ en 63’) bracht de Pallieters evenveel keer terug in de wedstrijd. Serge Tabekou (65’) zette de scheve situatie na enkele dolle minuten zelfs volledig recht.

Hét doelpunt van de wedstrijd kwam van de voet van Dante Rigo. De 23-jarige Belgische middenvelder scoorde zijn laatste doelpunt in het profvoetbal bijna vier jaar geleden, toen nog met Jong PSV in de Nederlandse tweede klasse.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Rigo kon echter nooit helemaal doorbreken bij de Eindhovenaren en werd achtereenvolgens uitgeleend aan Sparta Rotterdam en ADO Den Haag. In januari van dit jaar haalde Beerschot de voormalige jeugdinternational binnen.

Lierse hijst zich met Lommel aan de leiding met 6 op 9. Beerschot bevindt zich op de zesde plaats met 4 punten.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer