Poetins huisideoloog Alexander Doegin.
Volledig scherm
Poetins huisideoloog Alexander Doegin. © Belga

Rusland noemt nieuwe verdachte in zaak rond moord op Doegina

De Russische binnenlandse veiligheidsdienst FSB heeft naar eigen zeggen een nieuwe vermoedelijke verdachte geïdentificeerd van de moord op Daria Doegina, dochter van Poetins huisideoloog Alexander Doegin.

21 reacties

  • Roy Buckaneer

    2 jaar geleden
    Met bommen politiek actieve Russen uit de weg ruimen is ree een Russische praktijk van voor de Oktober revolutie, ondermeer in de stad waar Poetin geboren is!Het aantal mensen dat (mede) ten gevolge van revoltes stierf in Rusland, loopt in de miljoenen. De meeste Russen stierven door honger en ziekten. Tijdens de burgeroorlog kwamen meer dan een miljoen mensen om het leven. De bommenterreur van de Witten zowel als de Roden, maakten vele slachtoffers, ook politieke activisten. Doegin?
  • Marlene De Smedt

    2 jaar geleden
    Zoals vaak zullen we waarschijnlijk nooit het fijne weten over wie echt achter de aanslag zit: het kan Rusland zelf zijn, de CIA, zelfs de Mossad, of Iran, binnenlands verzet of Oekraïne met hulp van het Westen. Elke piste zal gesaboteerd worden omwille van het grote belang in deze precaire situatie. Soms werken geheime diensten met tegengestelde belangen zelfs samen waarbij een soort van ruilhandel gevoerd wordt of er kan infiltratie meespelen. De winnaar is meestal de wapenhandel.
  • Marianne Van den Lemmer

    2 jaar geleden
    Bravo aan de Russische speurders. Woehahaha...
  • Orban Luc

    2 jaar geleden
    zijn de russen wel te vertrouwen denk van niet ze vermoorden al russen in spanje een gans gezin
  • Guido De Smet

    2 jaar geleden
    Liegende staten zijn erger dan de oorlog op zich!