Eleven Sports
Volledig scherm
© Eleven Sports

Was er dit weekend overdreven VAR-werk? “Drie correcte VAR-interventies, één foute inschatting van de ref” - Vanhaezebrouck: “Dit is te belachelijk”

Jupiler Pro LeagueDrie VAR-interventies bepaalden mee het resultaat van Gent-Antwerp. Onze huisref Tim Pots is lovend voor VAR Kevin Van Damme: “Hij beoordeelde drie keer correct.” Over de vierde betwiste fase, helemaal op het eind, vindt onze huisref dat de scheidsrechter fout tegen Antwerp en niet tegen Gent had moeten fluiten. Ook in Union - Anderlecht en Kortrijk - Standard werd er duchtig ‘geVARd’. Alle fases op een rijtje.

19 reacties

  • Kurt Calebout

    2 jaar geleden
    Aa Gent grootste voorstander en believer van play offs en VAR en je moet ze nu zien bleiten, pfffff
  • Luc Van Speybrouck

    2 jaar geleden
    Alle beslissingen waren correct. Meer energie steken in goed voetbal want dat heb ik niet gezien
  • ALBERT CNUDDE

    2 jaar geleden
    Topploegen hebben zelf voor de VAR gepleit, moest er komen,wel ze hebben wat ze gewenst hebben..., nochtans niet moeilijk, hoe meer regels,des te meer vergissingen
  • Johan Janssen

    2 jaar geleden
    Dus Hein als ik u goed begrijp dan moest het andersom zijn geweest had je ook staan zwaaien ook al is het correct. Met lepoitre heb je wel een punt maar de rest was gewoon correct. Wat wil je dan van de var dat ze voor uw voordeel alleen fluiten. Je maakt soms wel een punt maar correct is correct en de beelden waren duidelijk denk ik dan.
  • Christiaan Vlaeminck

    2 jaar geleden
    Het is duidelijk dat Gent het ganse seizoen zal gezocht worden door de arbitrage en dit alleen omdat ze een trainer hebben die de waarheid durft te zeggen. En dat Tim Pots steeds zal spreken in het voordeel van de scheidsrechters is uiteraard ook een feit.