Het podium: Carlos Sainz, Sergio Perez en Max Verstappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het podium: Carlos Sainz, Sergio Perez en Max Verstappen. © Photo News

Van “gewoon perfectie” tot “het enige wat hij goed deed, was toegeven dat hij in de fout ging”: onze F1-watcher geeft z’n punten na Francorchamps

Formule 1“Het meest dominante weekend uit zijn carrière”, noemde Max Verstappen de afgelopen driedaagse waarin de GP F1 van Francorchamps werd verreden. De Nederlander moest vanop de 14de plaats vertrekken, maar zelfs dan was er niemand tegen hem opgewassen. Naast Verstappen krijgen nog heel wat coureurs een meer dan degelijk cijfer van onze F1-watcher Jo Bossuyt, maar er waren er ook al andere. De ene was “alweer onbestaand”, terwijl hij nog een andere nú al uitzwaait uit de koningsklasse van de autosport.

3 reacties

  • Eric Dens

    2 jaar geleden
    Ja, Verstappen heeft goed gereden. Ook ja, die motor die op die auto zit is krachtiger dan de zogenaamde "racketauto" die Hamilton vorig jaar op het einde van het seizoen had. Met deze wagen kon iedereen winnen.
  • Lorenzo Schoovaerts

    2 jaar geleden
    Nu hoor ik zijn fans plots niet meer roepen van "niet moeilijk in die racketauto" 😂 In die wagen die 2 seconden sneller is per ronde kunnen zelfs Nikita Mazepin en Latifi winnen; Wat natuurlijk niet wegneemt dat Max het schitterend gedaan heeft.
  • rene vreys

    2 jaar geleden
    Super Max .