De Volkswagen Polo moest opengesneden worden om het lichaam te recupereren. ©  jof

Jonge bestuurder (22) verliest controle over stuur, belandt tegen boom en overlijdt

DENTERGEM/DEINZE -

Een 22-jarige man uit Deinze is om het leven gekomen bij een auto-ongeluk in de Oostrozebekestraat in Dentergem. De jongeman reed te snel, verloor de controle over het stuur en belandde tegen een boom. Er waren geen andere betrokkenen.

Jonathan Folens

Het ongeval gebeurde rond 12.45 uur. Vermoedelijk was de man, Q.V. uit Deinze, op weg naar zijn werk bij Unilin en was hij gehaast. Volgens de eerste vaststellingen reed hij te snel op de smalle veldweg. Enkele tientallen meters voor het kruispunt met de Tieltstraat ging het mis. De jongeman verloor de controle over het stuur en botste frontaal tegen een boom langs de weg. Zijn Volkswagen Polo belandde in de gracht. De bestuurder was waarschijnlijk op slag dood. (Lees verder onder de foto)

De brandweer stelde vast dat de man op slag overleden was. ©  jof

De brandweer werd opgeroepen om de man te bevrijden, maar moest vaststellen dat hij al overleden was. Desondanks moesten ze de volledig bovenkant van zijn wagen verwijderen om het lichaam te recupereren. De Oostrozebekestraat was hierdoor enkele uren afgesloten voor alle verkeer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer