©  Evan Agostini/Invision/AP

Model Ashley Graham toont trots striemen op rode loper VMA’s

Het Amerikaanse model Ashley Graham (34) is al jarenlang een grote voorvechter voor echte lichamen in de media. Zondagavond verscheen ze dan ook trots op de rode loper van de MTV Video Music Awards in een jurk waarin haar striemen te zien waren.

Al jarenlang gebruikt Graham haar status als topmodel om te vechten voor inclusiviteit in de modewereld. Zo weigert ze bijvoorbeeld overdadige bewerking van haar foto’s en toont ze trots op haar sociale media hoe haar lichaam eruit zie nadat ze beviel van haar tweeling iets meer dan een half jaar geleden.

Tijdens haar zwangerschap toonde het model ook de veranderingen die haar lichaam doormaakte. Haar volgers kregen meermaals foto’s te zien van het model met een erg bolle buik en striemen.

(Lees verder onder de Instagram-post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zondagavond toonde Graham opnieuw die onbevreesde kant. Zo verscheen ze op de rode loper van de MTV Video Music Awards in een jurk waarin haar striemen zichtbaar waren. En kreeg daarvoor een hele reeks complimenten op Instagram.

 ©  AFP

 ©  Evan Agostini/Invision/AP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer