Wout van Aert en Sarah De Bie op een jetski in Sardinië.
Volledig scherm
Wout van Aert en Sarah De Bie op een jetski in Sardinië. © Instagram Sarah De Bie/Photo News

"Back to work": Wout van Aert genoot op stage van vrije tijd met Sarah en Georges en trekt nu naar Canada

WielrennenDe stage in Sardinië zit erop. Wout van Aert trainde er goed, maar genoot ook van z’n vrije tijd met vrouw Sarah en zoontje Georges. Nu is onze landgenoot op weg naar Canada voor de GP’s van Quebec en Montréal.

6 reacties

  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Zal al wel dicht tegen de topvorm aanzitten gezien zijn relatief rustige trainingsweek daar, anders was het wellicht niet waar geweest.
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Batterijen zijn volledig opgeladen, tijd om in glorie het seizoen af te sluiten.
  • willy De Winter

    2 jaar geleden
    Wout is niet alleen een steengoed renner maar ook héél verstandelijk , ieder gesprek dat hij geeft is heel goed over nagedacht , maakt zich ook niet druk bij verlies , dat siert hem .
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Zalig trainen zonder stress, zonder media aandacht, genieten en je volledig voorbereiden in alle rust, ideaal en heel slim aangepakt, alles mag niets moet.
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Lemond was de eerste die zijn vriendin meenam en daar zou Lomme geen speld hebben tussen gekregen hebben, zijn renners hadden 6 weken voordien de tour al volledige geheelonthouding terwijl kakel verse testosteron zoveel toevoegt toen Lemond de Tour won, hij had de woorden van Joop de Tour win je in bed goed opgevolgd al sliep hem geen 12 uur aan een stuk natuurlijk.