Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Bob verovert harten in ‘Down the road’ door openheid over leven zonder sluitspier: “Niemand hoeft zich te schamen”

TVEen knap staaltje openheid en zelfrelativering in ‘Down the road’. Reisgenoot Bob Peeters (25) veroverde harten door de manier waarop hij vertelde over zijn medisch probleem. “Ik heb geen sluitspier en kan mijn eigen buik moeilijk vertrouwen”, klonk het dapper in de aflevering maandagavond. Wij spraken Bob over dat moment, hoe hij met z'n aandoening omgaat en hoe hij in het leven staat. “Ik wil graag influencer worden.”

16 reacties

  • Katrien Paridaens

    2 jaar geleden
    Tof programma. Ik gun het hen. Ze zijn naturel, lief en verstandig, zorgen voor elkaar .... Ik heb veel bewondering voor hen. Ook de uitdagingen die ze aangaan. Hoe ze hun grenzen verleggen. Top !!!
  • MYRTHE PASS

    2 jaar geleden
    Eerlijk gezegd wordt het tijd dat Dieter Coppens andere handicaps in de kijker gaat plaatsen! Het gaat nu al minstens 3 jaar over Down The Road. Wat als hij nu een programma over Autist The Road, Blind The Road of Deaf The Road zou maken? Ze moeten niet altijd een verstandelijke beperking hebben of jong zijn.
  • Rita Prosse

    2 jaar geleden
    Waarom zouden die mensen niet naar Thailand mogen op vakantie mensen met veel geld kijken ook niet op een vluchtje meer of minder . Het is hun gegund zijn tenminste eerlijk en ze genieten ervan. Tof programma 👍
  • marleen joosten

    2 jaar geleden
    Waarom moet men altijd zo ver gaan? En maar praten over het milieu!
  • Wina meurrens

    2 jaar geleden
    zien uit naar de volgende afleveringen , prachtig gedaan .