Mark van Bommel en Radja Nainggolan.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark van Bommel en Radja Nainggolan. © BELGA

Moeten clubs meer bankzitters kunnen opnemen in matchselectie? “Reglement moet zo snel mogelijk worden gewijzigd”

Belgisch voetbalHein Vanhaezebrouck en Mark van Bommel zuchtten er eens over. Zij, en met hen veel collega-trainers, willen meer wisselspelers op hun bank. Wanneer volgt België het voorbeeld van de grote competities? “Leg dat maar eens uit aan een jonge speler.”

16 reacties

  • Ronald Mergits

    2 jaar geleden
    Minder buitenlanders zou in zijn geheel pas goed zijn. Max 3 op het veld en als de trainer een buitenlander is max 2 en geen buitenlanders op de bank als reservespeler.
  • Andre Ooms

    2 jaar geleden
    Het gevoel als jonge speler krijg je niet op de bank maar op het veld..vele buitenlanders zijn trouwens niet beter dan onze jeugd, MAAR de makelaars moeten ook hun boterham verdienen.en daar werken meerdere trainers goed aan mee.
  • Van helshoecht Lisette

    2 jaar geleden
    Waar is de tijd van vroeger waar voetbal nog voetbal was en het niet om geld draaide
  • karolien aelbrecht

    2 jaar geleden
    Rood voor tijdrekken, of toch op zijn minst 2 x geel mogelijk of werken met een aftelklok (van bijvoorbeeld 60 minuten) en de tijd stil leggen als er niet wordt gespeeld. DAT moet dringend worden aangepast.
  • FRANK BERTELS

    2 jaar geleden
    bleiters ,beter het aantal belgie verplicht vermeerderen in de selectie , meer spelers op de bank is meer premies ,voor ocharme een uurtje echt te voetballen