Reizigster in tranen nadat onbekende haar verloren portemonnee pas wil teruggeven als ze toestemt met date © Tiktok

Reizigster in tranen nadat onbekende haar verloren portemonnee pas wil teruggeven als ze toestemt met date

Tabitha Swatosh raakte vorige week verwikkeld in een erg vervelende situatie. Tijdens haar reis in Hawaï verloor het Amerikaanse model haar portefeuille, waar onder meer haar kredietkaart en paspoort in zaten. Een man vond haar spullen terug en contacteerde haar, al had hij wel een opvallend verzoek: hij wilde pas alles teruggeven indien ze met hem op date ging.

Bron: Daily Mail

“Ik weet niet of je een held of een slechterik bent”, vertelde Tabitha in tranen op haar Tiktok-account. “Je hebt mijn portefeuille gevonden maar wil die niet teruggeven.” Aanvankelijk weigerde het model de date, wat bij de man in het verkeerde keelgat schoot. “Waarom niet?”, vroeg hij haar. “Je weet zelfs niet of ik knap ben.”

Enkele dagen later spraken ze toch af om samen te komen aan een lokale McDonald’s. Het bleek voor Tabitha te mooi om waar te zijn: de man kwam uiteindelijk niet opdagen. Tot frustratie bij de dame, die tevergeefs probeerde om hem te contacteren.

Pas acht uur voor haar terugvlucht volgde er verlossend nieuws. “Ik kreeg zonet te horen dat iemand een portefeuille voor mij heeft achtergelaten aan de receptie”, vertelde ze in een tweede video. Al haar spullen waren intact gebleven, al had de man ook een “frustrerende” boodschap in de portefeuille achtergelaten. “Ik hoop dat je een fijne reis hebt gehad. Ik heb ervan genoten om met je te sollen. Het is altijd leuk om toeristen voor de gek te houden.”

Ondanks dat Tabitha blij was dat ze haar portefeuille terughad, was ze niet opgezet met het bericht van de man. “Dit was een emotionele rollercoaster voor mij”, liet ze weten. “Maar dit zijn tranen van geluk.”

 © Tiktok

(kmlo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER