Lance Armstrong onder de indruk van Evenepoel in de Ronde van Spanje.
Volledig scherm
Lance Armstrong onder de indruk van Evenepoel in de Ronde van Spanje. © The Move/AFP

Lance Armstrong looft mentale sterkte Evenepoel: “Hij is ‘one tough son of a b****’”, Bruyneel zag Remco nog nooit zo scherp

VueltaRemco Evenepoel (22) verbaasde vriend en vijand in de eerste week van de Vuelta. Ook Lance Armstrong en Johan Bruyneel kijken met grote ogen naar Belgiës grote rondehoop. In Amstrongs podcast ‘The Move’ worden Remco’s kansen op de eindzege gewikt en gewogen. “De verzamelde tegenstand kan maar op één ding hopen: een offday van Remco. Want hem aanvallen kunnen ze niet.”

11 reacties

  • Bernard Deplacie

    2 jaar geleden
    Natuurlijk weten Armstrong en bruyneel waar ze over praten...meer zelf... Toen hebben ze de tour 7x gewonnen met gelijke middelen. Achteraf te eerlijk geweest.
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Roglic gaat vandaag meer pijn hebben dan Remco en morgen is rustdag voor de AK renners...
  • Bernd Vaes

    2 jaar geleden
    Armstrong en Bruyneel zouden beter hun wafel houden inzake Remco. Een slechtere referentie voor Remco bestaat er niet.
  • Fons Heylen

    2 jaar geleden
    Wat ik al zei : hopelijk kan Remco z’n honger voor ritwinst (TT) vandaag stillen en daarna de tweede week zo economisch mogelijk doorkomen door z’n ploeg te laten controleren. De trui is het belangrijkste ( brengt ook het meeste geld binnen ) maar het is nog 2 weken koers dus moeten hij ( Remco) niet teveel willen koers maken.
  • wim rooyakkers

    2 jaar geleden
    Armstrong blijft voor mij de tour winnaar, al zijn tegenstanders zaten ook aan de verboden middelen .dus verschil zie ik niet.alleen sommige van die generatie zijn nog steeds actief in de wielersport, ook geen problemen mee ,maar gelijkheid zou beter op zijn plaats zijn .