Hele clan op post voor aangekondigd kunststukje van Evenepoel: “‘Opa zal er zijn’, zei ik. En nu staan we hier allemaal”

VueltaVriendin, moeder, vader, oma, opa: de hele clan-Evenepoel was van de partij in Alicante. Het was ‘van moeten’, want hun held had aangekondigd dat hij iets speciaals in petto had.

6 reacties

  • Fons Heylen

    2 jaar geleden
    Mooi , dat is genieten geblazen voor Remco .
  • ludo sprangers

    2 jaar geleden
    Toch prachtig dat al zijn werk dat de supporters eigenlijk niet zien wordt beloond! Als sportliefhebber moeten we respect hebben voor iedere deelnemer want dat maakt de sport mooi! We hebben een Vlaming met enorme energie! Hopelijk beleven we er nog jaren plezier aan. Remco en Wout, zijn wel uitzonderlijk maar er is nog jeugd op komst!
  • ARTHUR BOONEN

    2 jaar geleden
    Toch gewoon prachtig dat je als topsporter een dergelijke glansprestatie na de aankomst kan delen met gans je familie en verwanten! En of Remco (fenomenaal) goed is. Het weze hem in ieder geval gegund. Het herstel duurde erg lang na die horrorcrash. Iedere sporter, ongeacht hoe talentvol je ook bent, heeft tijd nodig om terug op topniveau te komen. Bij Remco is het duidelijk dat die periode nu, na een reeks sterke prestaties, een afgesloten hoofdstuk is. Nog véél succes Remco!
  • antoine marivoet

    2 jaar geleden
    Slechts eenwoord: FENOMENAAL.
  • Peter Van hese

    2 jaar geleden
    Schitterende renner ,