Gert Verhulst stelt trots 'Red Star Line' voor, maar lijkt het verhaal niet erg veel op dat van ‘Titanic’?

ShowbizzNa het succes van ‘Daens’, ‘14-18' en ‘40-45', pakt Studio 100 komend voorjaar opnieuw uit met een spektakelmusical. Het pop-uptheater in Puurs wordt dit keer omgebouwd tot een levensgroot passagiersschip, de ‘Red Star Line’. “Nóg grootser en nog spectaculairder dan de vorige musicals”, horen we bij Studio 100. Maar een 100 jaar oud liefdesverhaal dat zich afspeelt op een boot, is een format dat ons bekend voorkomt. In hoeverre lijkt het verhaal van ‘Red Star Line’ op dat van ‘Titanic’? Showbits-reporter Senne trok naar Puurs en vroeg het aan bezieler Gert Verhulst zelf.

2 reacties

  • Kika Van tilburgh

    1 jaar geleden
    "ons verhaal gaat niet alleen over de boot, "de film Titanic" ging alleen over de boot" hahaha, ooit de film gekeken? Ze hebben heel veel van Titanic overgenomen zo noemt hun musical "Red" Star Line en heette de firma van Titanic "White" Star Line. ook de eindbestemming, New York? Ook een liefdesverhaal. Misschien is dit toeval en weet dat het niet zoveel uitmaakt, maar ik wou even zeggen dat het er anders heel hard op lijkt.
  • Karel Van Beeck

    2 jaar geleden
    Gert denkt dat hij alles mag zeggen maar ook op mensen hun tenen trapt. Zou beter wat minder op het scherm komen. Misschien moet hij wat meer zijn bekende hond uitlaten.