ANP / EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP / EPA

RECONSTRUCTIE. Na de verwijten, het hoffelijke Overlegcomité: “Maar zo'n mediacircus is toch niet voor herhaling vatbaar”

“Zuhal heeft zich kalm gehouden." Ondanks het over-en-weer-vliegen van bitsige opmerkingen voor het Overlegcomité, verliep het gisteren ‘sereen’. “Maar zo'n mediacircus is toch niet voor herhaling vatbaar."

109 reacties

  • gust van langenhove

    2 jaar geleden
    Regering je hebt nog maar je dividend gehad van Belfius is dat er al op , en kbc heeft alles weer betaald en fortis heb je ook een dividend gehad , geef het geld uit, geen enkel land heeft minder gedaan voor de banken .
  • rik casteleyn

    2 jaar geleden
    Iedereen gaat tanken over de grens .Een vermindering van 50 cent per liter en dit voor 2 maanden . Overleg met 19 ministers en geen enkel resultaat . Typisch Belgisch waar de regering niets kan doen voor de mensen . In Frankrijk is er ééntje die beslist en de resultaten zijn direct zichtbaar . In Belgie zit alles in de kast maar die is gesloten en 19 ministers kunnen er niets uithalen .
  • Gilles De Praetere

    2 jaar geleden
    Mocht onze regering eigenaar worden van de woestijn, dan is er daar binnen de week geen korrel zand meer te vinden
  • Luc Declerck

    2 jaar geleden
    Incompetentie troef maar de pak-de-poen show gaat onverminderd voort. Hoelang gaan we dit nog slikken?
  • Marc Baeyens

    2 jaar geleden
    Het Overlegcomité heeft beslist dat "ze alles uit de kast zullen halen". LOL. Daarmee moeten we he doen. Wat een windowdressing.