Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Hoe sterk is de ploeg rond Evenepoel nog, na het uitvallen van Alaphilippe? “Remco volgde hem blindelings”

VueltaJulian Alaphilippe verdween gisteren na een val uit de Vuelta. Een serieuze streep door de rekening van Remco Evenepoel. De wereldkampioen is onvervangbaar - wie gaat zijn taken overnemen?

17 reacties

  • nicole haeck

    2 jaar geleden
    En waarom op het wiel van Roglic ? lisette , Remco moet zijn trui verdedigen en zijn ploeg laten rijden. Hij is toch de beste van de vuelta .
  • J. VAN SCHUERBEECK

    2 jaar geleden
    Hij is een fantastisch helper kwijt. Voor Remco is dit een groot verlies. Het zal een zeer moeilijke opdracht worden.
  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    Remco zijn Vuelta is nu al geslaagd, hij heet een rit gewonnen en zijn doel was in de top 10 eindigen. De rest is mooi meegenomen.
  • Johan hendrickx

    2 jaar geleden
    Niet meer of niet minder sterk dan die andere ploegen en de vuelta is de tour niet. In de bergen is het toch man tegen man.
  • Henk Juwet

    2 jaar geleden
    Zoals Remco nu rijd wint hij en niemand anders .Er is niemand in deze ronde die een splijtende demarrage heeft en die kan volhouden om Remco op minuten te fietsen of het zou moeten zijn dat hij een héél slechte dag heeft hetgeen ik niet zie aankomen met zijn huidig vormpeil. Zie maar Wout in de tour alle dagen top zowel plat bergop of in het tijdrijden.Remco onze kleine Belg is en word een hele grote geloof me maar