Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Carapaz geeft zijn Vuelta kleur, Evenepoel behoudt ondanks valpartij zijn greep op de rode trui

VueltaRichard Carapaz heeft zijn Vuelta gered. De olympische kampioen zakte er de voorbije week door in het klassement, maar mocht nu vieren op Peñas Blancas voor Wilco Kelderman. Leider Remco Evenepoel kwam op 45 kilometer zonder veel erg ten val en behield op de slotklim de controle in het groepje der favorieten. Status quo dus in de top van het klassement.

16 reacties

  • Dirk Jansen

    2 jaar geleden
    Remco is een slimme jongen , is sterker dan zijn eerste 2 belagers . Hopelijk komt er niets roet in het eten gooien en wint hij de vuelta!
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    2 jaar geleden
    Remco is nu al bijna 2 weken de sterkste.Als Roglic 2de wil blijven, blijft hij maar beter in het wiel van de leider.Idem voor Mãs.De kleine uit Schepdaal is te sterk.Die trui geeft hij niet meer af, de anderen rijden voor de knikkers.En toch vinden sommigen het nodig hem hier komen uit te lachen.Eens te biechten gaan zou niet slecht zijn en niet vergeten een kaars te doen branden voor Remco.
  • Luc Deville

    2 jaar geleden
    De Remco kritikasters zijn weer bezig. Roglic valt minstens evenveel maar daar wordt over gezwegen.
  • Jeannette Gryspeert

    2 jaar geleden
    Als hij zondagavond nog op kop staat,dan wint hij de Vuelta,zonder tegenslag natuurlijk,en dat zal dan meer dan verdiend zijn ,tot spijt van wie het benijd.
  • Rudi Olbrechts

    2 jaar geleden
    Wees toch is wat positiever voor onze renners . Rudi Olbrechts