Evenepoel
Volledig scherm
PREMIUM
Evenepoel © PN

Wordt hoogste punt een hoogtepunt voor Remco Evenepoel? “Hoogte maakt een lichaam kapot. Maar hier heeft hij een heel jaar voor getraind”

VUELTARemco Evenepoel (22) staat voor zijn zwaarste beproeving in deze Vuelta: een weekend met twee loodzware bergritten. Langer en hoger klimmen dan alles hiervoor. Is hij daar klaar voor? Een blik op hoe hij op training met koersen op hoogte probeerde om te gaan. “Ik ga niet flauw doen: natuurlijk is dit spannend.”

12 reacties

  • Jeroen Debaere

    2 jaar geleden
    @ Peeters Francis : Gelukkig maar voor Remco ! 😇
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Peeters Francis , wat roger de ben hier beweerd is pure waarheid ,dat het twee grote kampioenen zijn , en dat Van Aert de Vuelta niet rijdt weet iedereen ? Als het over Van Aert gaat heb je een groot probleem blijkbaar !!
  • Danny Casseau

    2 jaar geleden
    Peeters Francis Roger schrijft gewoon dat een kampioen word als Wout zie daar niets verkeerd in .ben supporter van Wout zal blij zijn als Belg dat hij de ronde zal winnen .liever een Belg
  • Marc Coppieters

    2 jaar geleden
    Inderdaad Roger, een grote kampioen zoals Wout.
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Mocht Bernard iets aan sport hebben gedaan zou hij weten dat als je onder je omslagpunt blijft je almaar fitter wordt door te sporten, zijn haat richting Remco spreekt boekdelen terwijl alles al op bijna 3 minuten staat en wie weet hoeveel straks...