BEKIJK. Zo smeerde Roglic rode trui Evenepoel op onbekende slotklim 52 seconden aan

VueltaPrimoz Roglic heeft in de Vuelta tijd teruggepakt op Remco Evenepoel. Op de Sierra de la Pandera op 3,8 kilometer van de finish gooide de Sloveen de rodetruidrager los. Evenepoel kende een moeilijk moment, kon het tempo niet aan en moest ook Mas en López laten gaan. De schade beperken was de opdracht. Dat lukte enigszins, uiteindelijk verloor Remco 48 seconden plus vier bonificatieseconden op Roglic. De dagzege was voor Richard Carapaz. Hij bleef nèt voorop.

4 reacties

  • dominique castelein

    2 jaar geleden
    men mag niet vergeten dat Remco de dag ervoor gevallen was .
  • RIK DE VLEESCHOUWER

    2 jaar geleden
    Remco rustig blijven en mss bordje van Roglic wat leger eten en dan toeslaan. Indien Mas teveel voorsprong had genomen en zijn 2e plaats in gevaar kwam zou hij wel uit zijn pijp moeten komen. Ga voor de oppergaai !!! ik duim ervoor ....
  • Bert Van Geffen

    2 jaar geleden
    Iedereen die zo domweg overtuigd is dat Evenepoel zal winnen, zou mooi zijn maar eerst zien en dan geloven, grootpraterij komt zelden goed.
  • Andy Staelens

    2 jaar geleden
    Dit was het verschil in ervaring denk ik. Volgens mij dacht Evenepoel dat het moment er nog niet was. Kreeg ook een tikje natuurlijk, maar vond zichzelf terug. Morgen?