Links: Evenepoel stapt trekkebenend van de fiets. Rechts ziet u onder de koersbroek een verband op de rechterdij.
Volledig scherm
Links: Evenepoel stapt trekkebenend van de fiets. Rechts ziet u onder de koersbroek een verband op de rechterdij. © Vuelta

Ingepakt bovenbeen en trekkebenend aan de streep, maar Remco Evenepoel wil blessure niet gebruiken als excuus: “Ik hoop dat dit mijn slechte dag was”

Vuelta52 seconden voorsprong kwijt: Remco Evenepoel (22) zit in de Vuelta plots een stuk minder comfortabel in het rood. Wat liep er vandaag mis? Even een minder moment, zoals hij zelf zegt. Of is er meer aan de hand? Zijn dijblessure zou erger kunnen zijn dan hij laat uitschijnen.

64 reacties

  • Jean Driesen

    2 jaar geleden
    Misschien wint hij deVuelta niet, maar voor het Eurovisie songfestival mag je hem al opschrijven! Top renner, top kerel, goeie zanger! Ik ben onvoorwaardelijk fan!
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Amaai iedereen die iets negatiefs zegt over Remco kent niets van koers, leuk statement. Het probleem is dat elke realistische blik op onze kampioenen als negatief wordt aanzien in ons belgenlandje. Ik kan zoals de ‘koerskenners’ gaan meeroepen dat Remco zo geweldig is en dat dit nooit vertoond is maar doe toch een beetje normaal aub hij is zeer goed maar er is nog progressie nodig, voor zijn leeftijd staat hij waar hij moet staan.
  • roger de ben

    2 jaar geleden
    Remco laat het niet uitschijnen, maar ik denk dat hij een pak last had van zijn heup,, en niemand had die berg verkent?? waar is de ploeg mee bezig, in ieder geval,ik vreezde voor erger, knap Remco,
  • Walter Kennes

    2 jaar geleden
    1 mindere dag voor een 22jarige in de Vuelta en daar hebben de Remco haters op gewacht ! Ik schaam me voor jullie!
  • Rik Merckx

    2 jaar geleden
    Als Remco vandaag nog leider is, al is het maar 1seconde, dan wint hij gegarandeerd de Vuelta.