Kobe Ilsen en Sara Vermassen verwelkomen hun zieke zoontje Magnus weer thuis: “Jullie verhalen waren grote hulp”

Een tweetal weken geleden meldden Ilsen en Vermassen dat hun vier maanden oude zoontje Magnus was opgenomen in het ziekenhuis, vandaag brengt het koppel het goeie nieuws dat hun zoontje weer thuis is. “Ons mannetje wordt momenteel onderzocht op de ziekte van Hirschspring”, klonk het toen.

debn

LEES OOK. Zoontje van Kobe Ilsen wordt onderzocht op zeldzame ziekte: “Hij wil nauwelijks nog eten”

De ziekte van Hirschsprung is een aangeboren afwijking van de dikke darm, die vaker voorkomt bij jongens dan bij meisjes. Bij die ziekte ontbreken zenuwcellen in een gedeelte van de wand van de dikke darm. Door het ontbreken van die cellen worden de darmbewegingen in dat deel van de darm ernstig verstoord, en ontstaat er een ernstige verstopping. Op Instagram vroeg Vermassen of er nog ouders waren wiens baby de diagnose kregen om hen te raadplegen. De ziekte komt namelijk voor bij 1 op de 5000 kindjes en is vrij zeldzaam.

Maar nu is Magnus dus weer thuis. “Onze kanjer is weer thuis”, schrijft Vermassen op Instagram, met enkele foto’s. Ze bedankte ook de mensen die hun verhalen deelden met haar. “Bedankt om jullie verhalen te delen! Ze waren een ontzettende hulp”, schrijft ze nog.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER